Alimentació

El projecte d’alimentació saludable que desenvolupa el nostre centre educatiu amb el nom de “Menja saludable i fes esport” és un projecte de promoció i educació per a la salut, elaborat per la Comissió d’EcoEscola conjuntament amb la Comissió Medi ambiental de l’Ampa, iniciat el curs escolar 2007/2008 amb l’objectiu de fomentar i millorar els hàbits alimentaris saludables de l’alumnat escolaritzat a partir del treball educatiu que es desenvolupa dins del nostre col·legi en horari lectiu i en horari del menjador.

Les activitats que desenvolupem al centre són les següents:

 • Esmorzar Saludable: El professorat motiva a l’alumnat per a que tots els dimecres l’alumnat duga fruita per a esmorzar.
 • Xerrades Informatives Familiars: L’Ampa organitza diferents xerrades on experts nutricionistes assessoren a les nostres famílies.
 • Dinar Saludable: L’alumnat que es queda al menjador gaudeix d’un menjar cassolà confeccionat per nutricionistes especialitzades i on el cuiner utilitza materies primes de qualitat i fresques.
 • Publicació del Menú Escolar: Tots els mesos les famílies poden descarregar-se el menú escolar amb suggerències per als sopars.
 • Comunicació amb nutricionista: L’empresa del menjador escolar ofereix la possibilitat de contactar (telefònicament o per e-mail) amb una nutrionista especialitzada per a resoldre els dubtes familiars.
 • Tallers d’alimentació Infantil: L’alumnat d’Infantil realitza tots els dimecres d’un taller de cuina per aprendre quina és l’alimentació saludable que tenen que realitzar al llarg de la seua vida.
 • Tallers d’alimentació: Al menjador escolar es realitzen diferents tallers relacionants amb l’alimentació i la incorporació de fruites i verdures als seus menus.
 • Hort Escolar: És un contacte real amb la producció de fruites i hortalisses sembrades pel propi alumnat i on es realitza de forma trimestral un esmorzar saludable del que es va recolectant.
 • Tríptic Informatiu “Alimentació Saludable a Casa i l’Escola”: Volem ajudar a les famílies a realitzar amb els seus fills i filles cinc menjades al dia de forma saludable, per aquest motiu repartim un tríptic informatiu que les ajude a confeccionar menús equilibrats.
 • Informació i descàrrega: En aquesta secció del “Fede Verd” les famílies poden descarregar-se materials, guies, díptics, etc… que ajuden a complimentar la seua formació.

Informació i Descàrega:

 

 • Piràmide de l'activitat física

Piràmide Nutricional

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: