Notivert

Aquesta secció vol mantidre-vos informats diàriament de totes les notícies relacionades amn el desenvolupament de l’EcoEscola. La informació vos mantindrà actualitzats i així podreu ajudar-nos segons la vostra disponibilitat professional. Ànim i a treballar per l’educació Medi Ambiental dels nostres fills i filles!

Recull de notícies:

FINALITZEM RUTA VERDA PER AQUEST CURS

Aquesta setmana finalitzem ruta verda i esperem la vostra participació a la propera edició!!!

RUTA VERDA MAIG 2015 008

RUTA VERDA MAIG 2015 006

GUANYADORS DEL PREMI FOTOGRÀFIC D’EDICIONS 96

Estem d’enhorabona! Aquesta semana ens han comunicat que hem sigut guanyadors del premi fotogràfic al voltant de l’hort escolar que organitzava la editorial “Edicions 96”. El passat divendres van rebre al col·legi la visita dels seues representants per a fer-nos entrega d’un diploma acreditatiu  i uns llibres per a la nostra biblioteca escolar. Moltes gràcies per aquest premi i també gràcies a la mare de Wendy que va realitzar les fotografies!

PREMI FOTO HORT

INICIEM L’ESMORZAR SALUDABLE!

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Alzira, el professorat i l’AMPA del col.legi públic, Federico García Sanchiz promocionen el consum de cítrics entre els escolars d’este centre per tal que els alumnes facen “un esmorçar saludable” i de recuperar hàbits alimentaris tìpics de la zona mediterrània.

El nostre pesonatge Fede Saludable va estar repartint mandarines donades per l’ajuntament d’Alzira entre el nostre alumnat. A partir d’aquest dia tot l’alumnat del centre cal que duga els dimecres fruita per a esmorzar de forma saludable.

Esmorzar saludable

ES

MODIFICADES LES RUTES VERDES!

Les nostres famílies ja poden consultar el nou plànol amb la modificació realitzada a les rutes verdes.
Després d’analitzar les suggerències realitzades per les famílies i verificar els canvis per part de la policia local, aquest dilluns ja podrem gaudir de les noves rutes vedes.
Un projecte que està viu i està seguent un èxit de recolzament per part de les famílies del centre!

Plànol 2 ruta verda
PRESENTACIÓ OFICIAL DEL PROJECTE RUTA VERDA A L’AJUNTAMENT D’ALZIRA

Aquest matí s’ha realitzat la presentación oficial del projecte medi ambiental “Ruta Verda”. A l’acte han assistit la presidenta de la nostra ampa, el regidor de seguretat vial de l’Ajuntament d’Alzira i la representant de l’empresa SERUNION patrocinadora del projecte.

A l’acte s’ha explicat el projecte i una xicoteta valoració de les acctuacions realitzades durant aquestes dues setamnes que duu desenvolupant-se.

Gràcies a les famílies per donar-nos suport!

DSCN0070

ENJARDINEM EL CENTRE

Dins del projecte de l’ecoescola tenim coma objectiu treballar al voltant del nopstre territori, i la primera acció que estem realitzant és enjardinar el nostre terreny d’entrada al centre. Volem fer-lo bonic, agradable i natural, per aquest motiu les famílies i l’alumnat están col·laborant aportant una planta per a formar part del nostre paisatge.

Gràcies per col·laborar!

DSCN0067

LES FAMÍLIES COL·LABOREN ACTIVAMENT EN EL PROJECTE DE L’HORT ESCOLAR

El coordinador medi ambiental de l’ampa està coordinant les accions a realitzar per part dels pares i mares del col·legi dins del projecte EcoEscola.

Les famílies de forma voluntaria realitzen accions relacionades amb el projecte i segons les seues possibilitats horaries (dins de l’horari escolar o fora d’ell). Una experiència que duu varios anys desenvolupant-se a la nostra escola amb un èxit rotund.

Des d’ací cal donar les gràcies a totes es famílies implicades en aquest projecte, sense elles seria impossible desenvolupar totes les accions que estem realitzant.

Hort familia

L’ALUMNAT GAUDEIX DE LES PRIMERES TASQUES A L’HORT ESCOLAR

El projecte de l’hort escolar està en plena acció gràcies a les accions i activitats coordinades pel responsable del projecte EcoEscola. L’alumnat de cinquè i sisé de primària està realtzant tasques de prepació del terreny per a que d’ací poc es puguen realitzar les plantacions programades en este trimestre escolar.

Al mateix temps l’alumnat de 1r fins a 4rt esàn visitant-lo per a conèixer-lo i traslladar els coneixements adquirits a l’assignatura de coneixement del medi a la pràctica i realitat de l’hort.

Hort2

Hort

PRIMER DIA DE RUTA VERDA

Avuí hem iniciat el projecte Ruta Verda amb un èxit rotund de participació familiar. Eren les 8:30 del matí i ja havien families en el punt d’inici preparades per a eixir. A la ruta blava ens han acompanyat en el trajecte el director e l’escola i el regior de la policia local per a poder valorar i donar suport a la utilització familiar d’aquest projecte de mobilitat sostenible.

Al finalitzar la ruta les famílies han realitzat suggeriments per a millorar alguns aspectes, cosa que es valorarà per a poder aconseguir la major participació familiar possible.

Gràcies a tots i totes les assistents!

Ruta Verda

REUNIÓ EDUCACIÓ VIAL RUTA VERDA

Aquesta vesprada s’ha realitzat la reunió d’Educació Vial familiar del projecte Ruta Verda. L’agent de policia encarregat de l’Educació Vial a la nostra localitat ha pogut compartir amb els pares i mares assistents el recorregut de la ruta amb fotografies projectades a la pissarra digital i explicar-los els punts més conflictius on es procedirà a realitzar part de la xerrada formativa a l’alumnat.

Al final s’ha obert un torn de preguntes al voltant de la millora viària d’Alzira.

Gràcies a les famílies assistents!

Educ. vial Ruta verda

REUNIÓ INFORMATIVA PROJECTE ECOESCOLA I RUTA VERDA

 El Ceip Federico García Sanchiz inicia un nou projecte escolar anomenat EcoEscola i on es treballaran aspectes del Medi Ambient per a preparar al nostre alumnat a formar part de la societat del segle XXI. La reunió informativa es va realitzar el passat dijous 10 d’octubre, en la que es va explicar com desenvoluparem aquestos temes medi ambientals i la seua fonamentació pedagògica, sol•licitàrem l’ajuda familiar durant l’horari escolar de les famílies i  presentàrem el nou projecte de Ruta Verda que iniciarem a la tercera setmana d’octubre i de segur que moltes famílies es veuran molt beneficiades d’ell. El projecte és gratuït i sols cal conèixer-lo per a gaudir en família d’un recorregut molt interessant.

eco

INICIEM EL PROJECTE ECOESCOLA

S’inicia aquest curs escolar el projecte EcoEscola i on participarà tota la comunitat educativa (famílies, alumnat, professorat i institucions municipals.

Hem volgut millorar el projecte iniciat el curs passat a l’hort i donar-li més contingut Medi Ambienal, doncs apostem per convertir la nostra escola en una Eco Escola. Un pas més per a formar als ciutadans de la societat del segle XXI.

Aquest curs escolar l’alumnat de primària gaudirà d’una sessió setmanal per a treballar a l’hort escolar i amb temes relacionats amb el reciclatge, l’energia, la movilitat sostenible, l’aigua, etc… I l’alumnat d’infantil d’una sessió mensual.

Però per a que aquest somni es converteisca en realitat necessitem de la col·laboració familiar, no sols en donar suport i continuitat als continguts del projecte a casa si no també amb una col·laboració activa tant dins de l’horari escolar com fora d’ell.

Si podeu donar suport a l’escola dels vostres fills i filles i així millorar la formació de l’alumnat sosl teniu que ficar-vos en contacte amb Xavi Ródenas (coordinador de la comissió medi ambiental de l’ampa) enviat-li un e-mail (ampafgs@gmail.com) o acudint a l’oficina de l’ampa tots els matins de 9:00 a 9:30 hores.

Utilitzarem aquesta Aula Virtual per anar incorporant totes les notícies relacionades.

Aviat realitzarem una reunió informativa familiar per a explicar el projecte i sol·licitar el suport familiar. No falteu!!!!

RUTA VERDA

            RUTA VERDA és un projecte Medi Ambiental del projecte EcoEscola, coordinat per l’AMPA del Ceip Federico García Sanchiz per a la millora de l’entorn, que promou un servei de mobilitat sostenible. El projecte permet a GRUPS de xiquets/es i familiars anar de forma guiada pels diferents punts de trobada a l’escola de forma RÀPIDA, SEGURA i SOSTENIBLE. Els usuaris de RUTA VERDA circularan, durant l’anada a l’escola, davall l’acompanyament de PROFESSIONALS (EDUCADORES) i de VOLUNTARIS (FAMILIES) que s’organitzaran a través d’una ruta marcada amb punts de trobada.

  L’equip d’educadores de la Ruta Verda que acompanyen els xiquets/es durant el trajecte estan formades específicament per a tractar amb gent menuda i tenen molta experiència (les famílies cal que sàpiguen que les EDUCADORES que NO TENEN CAP RESPONSABILITAT SOBRE L’ALUMNAT, sols guia i formació), al projecte també volem comptar amb voluntaris locals i famílies, així com amb el suport directe de la policia local, els mateixos mestres del col·legi, les autoritats municipals i els veïns i comerciants de la població(tendes de barri identificades amb el logotip).

Rutes

            Consulta els plànols adjunts per a conèixer les rutes establertes en la nostra localitat. Existeixen dos rutes que han sigut reconegudes per la policia local d’Alzira com a les més segures per als vianants que es disposen a vindre al nostre centre educatiu.Plano ruta verda

PREPARANT EL PROJECTE RUTA VERDA
Un nou projecte escolar per a facilitar la mobilitat sostenible. L’Ampa, policía local d’Alzira i Col·legi estan coordinant-se per a presentar-lo. Molt aviat rebreu més informació!

Ruta verda

——————————————————————–

Memòria Curs 2012 – 2013

JA HEM COLLIT ELS ALLS!

Avuí l’alumnat d’infntil ha anat a collir els alls al nostre hort escolar. Han vist què gran es fa la planta i com és la seua arrel, tija i fulles. El millor la satisfacció de vore el producte final: els nostres alls.

DSCF7426  DSCF7421 DSCF7422 DSCF7424

INAUGURACIÓ HORT ESCOLAR
Ahir, 16 de maig, es realitzà la inauguració de l’hort escolar al nostre col·legi.
Un acte on va estar prensent tota la comunitat educativa, famílies, alumnat, professorat i l’Ajuntament Alzira per mitjà del Regidor d’Agricultura Enrique Montalvà.
Durant l’acte el professorat encarregat de l’hort va explicar el projecte i les noves idees d’execució d’aquest per al futur.
Una vegada es realitzà la visita i les explicacions del seu desenvolupament escolar es va procedir a realitzar un esmorzar saludable per a tots els presents i on els productes eren part de la producció agrícola de l’hort.
Un projecte que millora els coneixements del nostre alumnat!
DSCN3739
DSCN3738
DSCN3737
DSCN3733
DSCN3731

VISITEM LES PLANTES AROMÀTIQUES DEL COLE

Al projecte que hem iniciat a l’hort escolar, dins de la secció de jardins, estem realitzant un recorregut per totes les plantes aromàtiques que tenim als jardins del nostre ol·legi. Una vegada identificades realitzarem un treball d’investigació de la planta que ens han assignat per a confeccionar un llibre de plantes de l’escola.

Plantes 4rt

ARREPLEGUEM LES FAVES DE L’HORT

Les faveres de l’hort escolar estan en plena producció i ara és l’hora d’arreplegar-les i pelar-les. El professorat ha gaudit de l’arreplega, l’alumnat ha pogut observar d’aprop com és una favera i com és la fava, doncs les ha pelat i classificat per a congelar-les i cuinar-les de diferents formes en un futur pròxim.

DSCN3674

LA FIRA DEL LLIBRE ESCOLAR APORTA BIBLIOGRAFIA MEDI AMBIENTAL

La fira del llibre organitzada per l’ampa per a celebrar el día del llibre ha tingut en compte l’aportació de bibliografia medi ambiental per a les famílies. La informació familiar en aquest tema és molt important.

DSCN3670

PREPARANT EL TERRENY PER UNA NOVA PLANTÀ

L’alumnat, famílies i professorat encarregat de dur a terme el projecte de l’hort escolar està preparant el terreny per a realitzar una nova plantà dels plantons que l’alumnat ha estat preparant a les seues classes.

DSCN3393

DSCN3394

CASETA PER A L’HORT

Després d’uns mesos d’espera i donada la necessitat cada vegada més urgent de tenir un espai per a guardar els materials que fem utilitzar a l’hort, per fí hem comprat una caseta hortelana.

La caseta que conta amb una superfíci útil de quatre metres quadrats servirà per a ficar en funcionament el rec per degoteig, guardar l’abonament i les ferramentes de l’hort.

DSCN3392

HEM PLANTAT LA SECCIÓ DE PLANTES AROMÀTIQUES I CULINÀRIES DEL NOSTRE HORT

Fa dues setmanes (dijous 14 de febrer) la comissió d’horts de l’AMPA seguint les instruccions del coordinador de l’hort Lluís, vam plantar en el lloc elegit, la primera part de la secció de l’hort dedicada a les plantes aromàtiques i culinàries. Com vieu l’hort va cobrant més bellesa dia a dia, creix i es completa sense parar. Va ser un matí bonic d’hivern i les plantes ja estan llestes per tal que els xiquets i les xiquetes de l’escola possen els noms de les plantes per tal de conèixer-les. Igualment voldríem fer un taller per tal de conèixer també les seues utilitats i les propietats medicinals i culinàries que tenen. Són totes plantes autòctones, és a dir, plantes nostres, que apareixen totes a les nostres muntanyes i són molt conegudes entre la població rural. És per tant, una oportunitat poder-les plantar i conèixer per tal de a la vegada saber una miqueta més sobre el nostre territori.

P1100024

P1100023 P1100020

P1100019 P1100018

P1100036 P1100044

P1100029

Vam plantar dotze plançons; una murta (Myrtus comunis), dos romers (Rosmarinus oficinalis), dues mentes (Mentha sp), dos timonets (Timus vulgaris), dues santolines (Santolina sp), dos espígols (Lavandula dentata) i una labanda (Lavandula cordata). Ara hi ha que cuidar-les molt i aprendre d’elles. Farem una segona sessió amb altres aromàtiques per tal d’ampliar la secció dedicada a elles en el nostre hort. Ja sabeu si voleu, us esperem els dijous a l’hort de l’escola, només heu de trucar a l’AMPA o enviar-nos un mail per tal d’oranitzar-nos. Us deixem unes quantes fotos de les plantetes:

PREPARANT ELS PLANTONS PER A LA SEMBRA

El mestre encarregat de l’hort ja està, junt amb l’alumnat de primària de l’escola, preparant els plantons per a sembrar-los en l’època més oportuna.

Cada aula està preparant amb pots reciclats o altres utensilis uns plantons amb diferents llavors:

 • Gira-sol.
 • Pebre Italià.
 • Bajocó.
 • Pèssols.
 • Bajoca per a paella.
 • Bajocade la beta.
 • Tomaca valenciana.
 • Carabasseta.
 • Carabassa.

L’alumnat està gaudint i cuidant d’ells!

Plantons (2)

Plantons (1)

Plantons

LES FAVERES I ELS ALLS AGAFEN BON TAMANY

L’hort de l’escola cada vegada està agafant més forma. Les dos primeres coses que es van plantar (faves i alls) ja tenen bon tamany i l’alumnat pot veure els primers fruits del seu esforç. Ara s’està preparant el terreny per a plantar quedarilles!

Des d’aquesta notícia volem agrair a les famílies la seua col·laboració desinteresada!

Hort

PLUVIOMETRES ESCOLARS

Les tutories de primària coordinades pel responsable del projecte de l’hort escolar han programat una activitat relacionada amb les matemàtiques escolars per mitjà d’un pluviometre.

Cada classe ha confeccionat un pluviometre amb material reciclat i s’han distribuit per diferents llocs de l’escola amb la intenció de poder medir la quantitat de pluja i confeccionar una graella i estadistica segons l’edat.

Pluvi

PRIMERS PLANTONS DE L’HORT

Molta feina està desenvolupant-se a l’hort escolar. Gràcies a la feina realitzada pel professorat, alumnat i famílies ara mateix ja podem dir que el nostre hort ecològic deixa de ser un sommi per a ser una realitat!.

Una realitat que ja es pot observar pels primers plantons d’alls i fabars, que es cuiden amb molta alegria i ànim per a arreplegar els posteriors fruits.

Us deixem unes fotos per a gaudir de la natura!

Hort

Hort 1

CARTELLS DE L’HORT ESCOLAR I ECOBICI

El nostre dissenyador ha confeccionat els cartells que annuncien l’ubicació dels dos projectes Eco desenvolupats fins ara a l’escola: L’hort escolar i ecobici. Podeu gaudir d’ells a les entrades dels dos recintes, però també volem donar-los a conèixer a la resta de seguidors/es.

ecobici 52x52

hort escolar 52x52

L’ALUMNAT D’INFANTIL PLANTA ALLS A L’HORT ESCOLAR

El passat dijous 22 de novembre els xiquets i xiquetes de 5 anys anàrem a l’hort escolar a plantar alls. Va ser una experiència molt interessant perquè feia molts dies que teniem l’activitat programada i no haviem pogut anar per causes metereològiques. Plantàrem els alls amb les indicacions del mestre Lluís de 6è. de primària i ara ens toca esperar a que creixquen. Quines ganes de vore els nostres brots!!!

P1090096 P1090095 P1090094 DSCN3179 DSCN3178 DSCN3177

EL FEDE VERD JA VA EN BICI!

Seguint amb el programa i el treball per tal de convertir la nostra escola en una Ecoescola, recentment vam possar en marxa l’aparcament de bicicletes. S’ha instal·lat un aparcament a l’entrada de l’escola per tal que els alumnes que vullguen puguen vindre tranquil·lament en bicicleta a l’escola. A l’aparcament s’entra per una porta que hi ha a la dreta de la porta principal d’accés al cicle d’Infantil. Fa un parell de setmanes es va enviar una nota informativa a les famílies animant-les a participar del projecte i a emprar el nou servei. En aquesta web a l’apartat de mobilitat (https://elfedeverdfgs.wordpress.com/mobilitat/), teniu totes les avantatges que genera moure’s en bicicleta i la importància de fer-ho per al xiquets i xiquetes que ho practiquen i també pel centre que disminueix les concentracions de cotxes i millora molt els entorns immediats.
En pocs dies l’aparcament va començar a omplir-se de bicis (mireu les fotos!) i actualment ja està quasi al seu límit, cada dia entre 6 i 10 bicicletes aparquen, el que vol dir que un grup d’alumnes de l’escola estan conscienciats i conscienciades i tot i que arriba el fred, estan disposats a vindre en bici. Molt bé, enhorabona per ells i elles!
Si finalment l’aparcament es va demostrant insuficient, cosa que seria una bona notícia, ja farem per ampliar-lo. De moment instal·larem un cartell per indicar l’aparcament i unes normes d’ús mínimes.
Hem fet un nou pas cap a l’Ecoescola, pot semblar xicotet però no per això important. Anima’t a participar i vine en bici a la teua escola!

Mireu la progressió de l’ús de l’aparcament en dues setmanes, tres imatges de tres dies diferents separats per 10 dies entre la primera i la última:

EL NOSTRE HORT EN MARXA!

Avui ha plogut de nou, una pluja fina, constant i bona, molt bona per la terra i pel paisatge i en definitiva per tots nosaltres. Però com diu la dita “mai plou al gust de tots i totes” i tot i que estem contents d’aquesta aigua tant bona, és cert que ja havíem anul·lat vàries jornades de treball a l’hort per aquest motiu. Així que imagineu les ganes que teníem d’anar a l’hort. Ens hem possat l’equip de treball, i tot i que hem hagut de recular vàries vegades, finalment ho hem aconseguit i hem estat treballant de valent una bona estona. Avui ens ha donat temps a finalitzar el camí de l’hort!

Amb anterioritat ja vam fer vàries jornades molt productives, primer vam arreplegar pedres i herbes, després vam passar el motocultor i vam igualar l’hort, després vam marcar les parcel·les i per fi vam plantar faves, en el moment correcte. L’últim dia vam marcar els camins i vam començar a omplir-los de substrat. I això que ha plogut molts dies!!!

És interessant la història del camí doncs va acompanyat d’un acte de reutilització (també un dels pilars fonamentals de la sostenibiltat igual que l’hort). Doncs com que hi ha una part del nostre jardí amb pedres blanques molt boniques però poc útils perquè sovint acaben sobre la pista del pati, vam decidir reutilitzar-les i que servisquen de substrat pel camí de l’hort, i ha resultat ser una bona idea perquè a part de marcar ben bé el camí, també facilita que els dies de pluja com avui, pugam mouren’s amb més facilitat.

En definitiva un bon dia de pluja tardorenca, i alhora un bon dia de treball a l’hort.

De moment els pares de l’AMPA no han deixat de participar del projecte, i esperem que el grup de recolzament vaja creixent. Recordeu! si plou a les 9,00 no deixeu de vindre perquè si para a les 10 o 10,30 hem d’aprofitar per treballar! apropeu-se igualment! Gràcies per participar!

Ara si el temps ho permet seguirem amb la plantació d’alls!…tenim molta feina per davant i tenim moltes ganes!

Volem agrair també des d’ací el treball d’alguns pares en la construccio d’un espai de ciment per tal de montar la caseta de ferramentes i en la instal·lació del rec per goteig que ens ajudarà i molt en la gestió del nostre hort. Gràcies!

Us deixem unes imatges d’avui.

Fins i tot ha parat a contemplar-nos una veïna (fixeu-se a la última foto!)    :))

INFORMACIÓ SOL·LICITADA A LA REUNIÓ DE L’HORT ESCOLAR

Benvolguts pares i mares:

En primer lloc donar-vos les gràcies per participar en aquest projecte escolar que amb tanta il·lusió iniciem en aquest curs. Ací teniu l’email per a poder inscriure-vos en les tres modalitats que es van nomenar (sospedra_vic@mestreacasa.es):

 • Participació activa amb el propi alumnat de cinquè i sisé de primària. Els dijous a les 9’50 fins les 10’40 hores o a les 12:00 fins les 12:45 hores.
 • Participació de manteniment fora de l’horari escolar.
 • Participació des de casa amb el manteniment de l’Aula Virtual Ecocole.

També us deixem el power point explicatiu de la reunió d’ahir:

REUNIÓ INFORMATIVA HORT ESCOLAR

Aquest curs escolar iniciem un nou projecte per al nostres alumnes, l’HORT ESCOLAR. La nostra escola s’identifica com una escola viva, plena de projectes formatius per a preparar al nostre alumnat per a la societat del futur i on la implicació i col•laboració familiar és fonamental. Ahir, dilluns 24 de setembre es va realitzar una reunió informativa amb les famílies per tal de donar-vos a conèixer el projecte i sol•licitar-vos ajuda en el seu desenvolupament. La reunió va ser un autèntic èxit de participació, doncs prop d’una trentena de famílies van estar disposades a ajudar en aquest nou projecte escolar. Podeu trobar l’email per inscriure-vos a la secció de l’hort ecològic. Moltes gràcies!

————————————————————–

Memòria 2011-2012

VISITA DEL REGIDOR D’AGRICULTURA

Ahir, 4 d’abril, el centre va rebre la visita del regidor d’agricultura Enrique Montalvà per a ajudar-nos a ficar en funcionament el projecte de l’hort escolar. L’Ampa del centre va realitzar les gestions oportunes per a coordinar la seua visita. Una vegada visualitzat el terreny i les nostres necessitats ens ofertar la seua ajuda i col·laboració en la ficada en marxa del projecte. Tanmateix al mes de juny rebrem l’ajuda d’un operari per a netejar la terra de pedres i montar el sistema de rec.

Gràcies per la seua col·laboració i ajuda!

PRIMERA TROBADA FAMILIAR A L’HORT ECOLÒGIC ESCOLAR

Aquest dissabte 3 de març es va realitzar la primera trobada de les famílies per a preparar el terreny on anirà ubicat l’hort ecològic escolar.

Les tasques que es van desenvolupar van ser:

 • Treure les pedres de la superfície.
 • Medir tot l’espai ben medit per poder programar l’hort.
 • Treure tot el fem que s’havia acumulat de l’obra.
 • Arruixar i llaurar els trossos on pensem fer alguna cosa d’ací a final de curs.
 • Preparar un trosset per a que els companys i les companyes que tenen planter el puguen plantar quan abans, en aquell tros vam escampar fem ecològic i vam marcar la parada per diferenciar-la.
 • També vam marcar el material que hem comprat per a l’hort, regadores, guants, fil…

Per últim, es va realitzar un esmorzar de germanor amb totes les famílies participants.

Gràcies per ajudar-nos i col·laborar en aquest projecte!

GRAN ÈXIT A LA REUNIÓ INFORMATIVA PER A L’HORT ESCOLAR

Més d’una trentena de famílies va acodir a una reunió dirigida pel coordinador medi ambiental de l’Ampa, Xavi Rodenas, i el director de l’escola. Les famílies molt il·lusionades van traslladar la seua máxima col·laboració i interés per dur a terme el projecte.

També es va donar a conèixer l’existència de l’Aula Virtual “El Fede Verd” amb la intenció d’arreplegar totes les accions que es realitzen i que l’alumnat i les famílies puguen seguir el projecte a les seues cases.

Aquest dissabte de matí s’inicia la tasca de preparació del terreny i presa de mesures.

REUNIÓ INFORMATIVA PER A L’HORT ECOLÒGIC

Un nou projecte escolar es gestiona a l’escola dels nostres fills i filles, i com sempre el claustre de mestres ha confiat amb l’Ampa per a desenvolupar-lo. El projecte és molt ambiciòs, doncs es vol convertir l’escola en una eco escola, una forma molt profitosa d’educar a l’alumnat que en pocs anys serà la futura societat del segle XXI.

El primer pas que està estipulat al projecte és dur a terme un Hort Escolar i Ecològic. Per aquesta raó, se vos convoca el proper dijous 1 de març, a una reunió informativa per a estipular com col·laborar en aquesta activitat. Ànim i vos esperem amb molta il·lusió!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: